Trainingen en Coaching

Onze agenda voor 2017

Dit jaar voorziet InDialogue meerdere trainingen in Neuro-Semantiek en Meta-NLP.

Deze trainingen zijn Internationaal gecertifieerd door het ISNS.

Training en jezelf ontwikkelen is meer dan ooit nodig in deze volatiele eeuw. Bijblijven is een must en dat kan alleen wanneer je, jezelf steeds blijft bijscholen.

Vele onder jullie doen dit door middel van webinars en virtuele middelen deze trend zal zich zeker blijven doorzetten voor trainingen die informatief zijn en dus weinig verandering vragen van de persoon die de training volgt. Het intelectueel begrijpen en dan uitvoeren daar gaat het meestal om in virtuele trainingen. Het echt gaan implementeren van wat je leert en jezelf beter leren kennen is een ander paar mouwen. Dit vraagt om spiegels, echte spiegels dus mensen. Daar zijn onze trainingen voor gemaakt. Om echt verandering te brengen in je leven en je brein uiteindelijk zelf te kunnen sturen om het leven te bewandelen die jij wilt.

Product Info Info Prijs
NLP Training Waar: De Kring - Stevens Dewaelplein 14 - 1502- Lembeek Deze training duurt 11 dagen in blokken van 2 dagen. Datums: Worden later medegedeeld.De training begint van 9:00 tot 17:00 uur 997,00 BTW 21% inbegrepen

Al onze trainingen zijn inclusief:
Training manual
Broodjeslunch, doorlopend koffie, thee, water.
Met Internationale Certificatie van de "International Society of Neuro-Semantics

Trainer: Germaine Rediger - Master NLP en Neuro-Semantische Master Trainer