Trainingen in Neuro-Semantiek en Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP)

De Look en Feel van de Trainers Training

In de Neuro-semantiek wereld werd er uitgebreid en gedurende meer dan 15 jaar research gedaan over de Human Potential Movement. Het resultaat is een volledig pallet van trainingen gericht op zelf-actualisatie en de noden van de 21ste eeuw.

In onze trainingen vind je alle nodige ingrediënten voor de actieve mens in de 21ste eeuw.

InDialogue heeft 9 pijlers

Bedrijfstrainingen:

  1. Ontwikkelen van Leiderschap.
  2. Performance, Ontwikkeling en Transformele Coaching voor Executive/Managers/bedienden
  3. Op maat gemaakte Communicatie, Coaching, Diversiteit en Leiderschapstrainingen voor bedrijven.
  4. Trainingen op aanvraag van het bedrijf.

Publieke Trainingen:

  1. Coaching Training -
  2. Stress & Burn-Out Training
  3. Resilience Training
  4. NLP Practitional Training
  5. Master NLP Training

Vanuit de Meta-Coach Federatie verschaffen we informatie over coaching in het algemeen en ijveren we voor het professionaliseren van het beroep Coaching.

Communicatie vandaag

Neem deel aan de boeiende 21ste eeuw waar verandering het sleutelwoord is?

We staan aan het begin van een nieuwe wereld. Niets blijft ongeroerd. Onze gewoonten worden als ouderwets bestempeld en onze kinderen hebben een waardeschaal die wij als volwassenen niet meer of met moeite kunnen volgen. De industriewereld ligt achter ons, de informatiewereld is reeds sterk ingeburgerd en nog enorme veranderingen staan voor onze deur.

Veranderen, verandering, aanpassen, het anders doen, coaching, mentoring, enz. zijn vandaag de uitdagingen van de actieve mens. De informatie overload is groot en de snelheid van handelen hoog.  

In deze sterk geïnformatiseerde wereld hebben we steeds vaker nood aan communicatie in de zin van echt praten met elkaar. Toch merken we dat mensen minder en minder de kunst om elkaar te begrijpen beheersen. Dit maakt dat wij in deze snelle maatschappij het steeds moeilijker hebben op de werkplaats. Demotivatie, miscommunicaties, ontevredenheid met de huidige situatie enz. zijn fenomenen die wij allemaal kennen.

Veel aandacht werd besteed aan allerlei modellen om het werk te optimaliseren, weinig of geen aandacht ging effectief naar de mens die dat allemaal moest gaan doen. “Mensen zijn onze beste troeven” hoort men wel eens zeggen toch wordt er weinig gedaan om de mens vandaag te ondersteunen in zijn zelfkennis of in zelfmanagement.

Communicatie, Zelfkennis, Zelfmanagement je kunt het leren. Het vraagt enige tijd en inspanning maar de voordelen die je eruit kunt halen zijn onbetaalbaar in onze huidige maatschappij.

Wil jij ook leren omgaan met deze “disruptieve” wereld en leren hoe we vandaag met communicatie anderen kunnen helpen omgaan met onze vernieuwde wereld!

NLP en Neuro-Semantiek helpen je hiermee.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Meta-Coach System 1

Coach Training for individuals, group and team coaching.

Meta-Coach System 2

Coach Training for individuals, group and Team Coaching.

Meta-Coach System 3

A World-Class System for individuals, group and Team Coaching